S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

OBCHODNÉ PODMIENKY, GDPR

STIAHNITE SI ZÁKON O OCHRANE SPOTREBITEĽA

 

Objednávanie

  • Objednávanie prebieha vybratím produktu,kliknutím na text "KÚPIŤ".
  • Zjaví sa vám nákupný košík s vami vybratým produktom,ak chcete nakupovať ďalej, kliknite na text "POKRAČOVAŤ V NÁKUPE".
  • Ak košík obsahuje váš celý nákup, kliknite na text "OBJEDNAŤ".
  • Vyplníte kontaktné údaje a kliknite na:ODOSLAŤ OBJEDNÁVKU. V tomto bode je objednávka ešte stále nezáväzná.
  • Vašu objednavku skontrolujeme a v prípade nejasností Vás kontaktujeme.Zálohovú platbu nevyžadujeme za tovar,ktorý máme my,alebo výrobca na sklade.To znamená,že po obdržaní objednávky Vás budeme bližšie informovať o tom,či musíte uhradiť zálohu na Vami objednaný tovar.Ak vami objednaný tovar nemáme my,ani výrobca na sklade tak vám na vašu e-mailovú adresu pošleme predfaktúru na zálohu vo výške 50% z ceny objednávky,s presným rozpisom vašej objednávky,cenou nábytku,dopravy a približným dátumom dodania tovaru.
  • Až po uhradení predfaktúry na náš účet: SK41 0200 0000 0030 7023 5255 ,alebo vhotovosti na našom centrálnom sklade:O.D.Štýl,Pod Sokolice 12 Trenčín, je splnená právna podmienka platnosti občianskej kúpno-predajnej zmluvy v zmysle §588 a nasl. Občianskeho zákonníka.

Dodacie podmienky

  • Tovar doručujeme vlastnou dopravou po celej Slovenskej Republike, alebo si môžte tento tovar osobne vyzdvihnúť bezplatne v našom centrálnom sklade na adrese:O.D.Štýl Pod Sokolice 12,Trenčín./pri O.D. Max/.V pracovných dňoch od 9 00 do 18 00.
  • V cene dopravy je započítaná len preprava tovaru na dodaciu adresu nahlásenú zákazníkom iba po spevnenej komunikácii,nie prenášanie,vynášanie a manipulácia s dodaným tovarom mimo prepravného vozidla.
  • Ak máte záujem o vynesenie tovaru do domu alebo bytu, uveďte to v poznámke k objednávke. Takto dopredu dohodnutá vynáška je spoplatnená za každý jednolivý kus tovaru,ktorý sa nezmestí do výťahu:
    • vynáška do domu 10,-€
    • vynáška do bytu 10,-€ za každé podlažie,ktoré musia naši pracovníci tovar vyniesť.
  • Termín dodania Vám bude vopred oznámený, zvyčajne deň pred dodaním.
  • Osobne si tovar môžete vyzdvihnúť kedykoľvek, najneskôr do 14 dní, od obdržania oznámenia o uložení tovaru na našom centrálnom sklade.
  • Pri preberaní tovaru si dôkladne skontrolujte počet produktov,počet balíkov,neporušenosť obalov,v prípade,že zásielka obsahuje sklo,takisto dôkladne skontrolujte,či nie je poškodené.

Cena tovaru

  • Cena vyobrazená pri jednotlivom kuse tovaru je vždy za základné prevedenie.
  • Všetky ceny sú uvádzané vrátane zodpovedajúcej DPH - 20%.

Platobné podmienky

  • ZÁLOHA:Zálohovú faktúru Vám zasielame na Vašu emailovú adresu po obdržaní Vašej objednávky.Tovar považujeme za objednaný až po pripísaní sumy zo zálohovej faktúry na náš účet.Číslo účtu:SK41 0200 0000 0030 7023 5255.
  • Zálohu môžte uhradiť aj v hotovosti na našom centrálnom sklade O.D.Štýl Pod Sokolice 12 Trenčín.
  • Zálohová suma je 50% z ceny objednávky.
  • DOPLATOK:Doplatiť celú sumu môžte:
  • 1.pri osobnom odbere v hotovosti,
  • 2.vodičovi,ktorý Vám  Váš tovar priviezol.
  • 3. predom na náš účet číslo:SK41 0200 0000 0030 7023 5255.
  • Keď máme na našom centrálnom sklade tovar kompletne pripravený,tak Vám telefonicky,emailom dávame o tomto vedieť.
  • Platiť môžete aj prostredníctvom splátkovej spoločnosti Quatro,ale iba pri osobnom objednávaní.
  • Prosíme zákazníkov aby neposielali peniaze na základe objednávky, ale len keď  prepošleme daňový doklad predfaktúru ako zálohu. Pokial vám nebude zaslaná predfaktúra ako záloha, tak vami objednaný tovar objednávame bez zálohy - platíte až našemu šoférovi pri dodaní.

Stornovanie tovaru a reklamácia tovaru

  • Zákazník má pravo vrátiť tovar do štrnástich pracovných  dni, bez udania dôvodu podľa §10 zákona č.108/2000 Z.z.Tento tovar však musí zaslať,alebo priniesť  na adresu:Daško nábytok, Pod Sokolice 12, 911 01 Trenčín.V pracovných dňoch od 9 00 do 18 00.Peniaze mu budú vrátené v plnej výške hodnoty tovaru do 15 dní na jeho bankový učet, ale až po skontrolovaní a prevzatí pracovníkmi firmy Daško nábytok.
  • Právo vratiť tovar do štrnástich pracovných  dni, bez udania dôvodu podľa §10 zákona č.108/2000 Z.z. sa nevzťahuje na tovar,ktorý bol vyrobený na zákazku podľa požiadaviek zákazníka a na tovar ktorý si zákazník poškodil sám po jeho prevzatí.(Neodborná montáž,manipulácia,skladovanie atď.)
  • Náklady na vrátenie tovaru znáša zákazník.Tovar na dobierku nepreberáme.
  • REKLAMÁCIU na výrobné vady na tovare je možné uskutočniť do 2 rokov od zakúpenia.
  • V e-maily prosíme uviesť meno a priezvisko, číslo dodacieho listu, dátum prevzatia a názov výrobku. Prosíme doplniť aj číslo chybného alebo chýbajúceho dielu podľa montážneho plánu. Pre rýchlejšie posúdenie reklamácie odporúčame doložiť fotografie reklamovanej závady.Pri preberaní tovaru si dôkladne skontrolujte počet produktov,počet balíkov,neporušenosť obalov,v prípade,že zásielka obsahuje sklo,takisto dôkladne skontrolujte,či nie je poškodené.V prípade poškodenia tovaru toto napíšte na faktúru,prípadne dodací list,zároveň nás informujte o tomto na :

Ochrana osobných údajov

  • Pri vypĺňaní objednávkového formulára požadujeme niektoré osobné údaje, bez ktorých objednávka nie je možná. Vážime si Vašej dôvery a zaväzujeme sa, že budeme chrániť Vaše údaje, ktoré boli nutné k vyplneniu a realizácii objednávky. Vaše údaje nebudú v žiadnom prípade poskytnuté tretej osobe, ani inak zneužité. Náš internetový obchod si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečnosti ochrany osobných údajov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom. Súčasne sa zaväzujeme k tomu, že na prianie zákazníka i bez udania dôvodov kedykoľvek jeho osobné dáta vymažeme zo svojej databázy. 

  • Inšpektorát SOI pre Trenčiansky kraj:
    Andreja Sládkoviča 11, 971 01 Prievidza 1 
    odbor technickej kontroly výrobkov a ochrany spotrebiteľa 
    tel. č.: 046/5422 771 
    fax č.: 046/5420 685

 

GDPR Ochrana osobných údajov

Zásady spracúvania osobných údajov

v zmysle NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov)

1.Naše identifikačné a kontaktné údaje

Osobné údaje dotknutých osôb spracúvame v organizácii DAŠKO nábytok, s.r.o. so sídlom Slavnica, Podhorie 146, Slavnica 018 54 , IČO: 36 349 551.

S otázkami ochrana osobných údajov sa na nás môžete kedykoľvek obrátiť:

  • poštou alebo osobne na adrese: DAŠKO nábytok, s.r.o. Slavnica, Podhorie 146, Slavnica 018 54

  • e-mailom na elektronickej adrese: dasko@dasko.sk

  • telefonicky na č. tel.: 0915 988 614

2.Ako osobné údaje spracúvame

V zmysle všeobecné nariadenie o ochrane údajov a zákona o ochrane osobných údajov spracúvame osobné údaje pre rôzne účely. Pričom každý účel spracúvania je charakterizovaný:

  • samostatnými činnosťami spracúvania osobných údajov, ktoré vedú k jeho dosiahnutiu,

  • právnym základom, v zmysle ktorého je prevádzkovateľ oprávnený osobné údaje spracúvať,

  • rôznymi príjemcami, ktorým môžu byť osobné údaje poskytnuté alebo sprístupnené,

  • rôznou dobou uchovávania osobných údajov, resp. lehotou pre výmaz osobných údajov.

V nasledujúcich častiach nájdete podrobnejšie informácie o jednotlivých účeloch spracúvania osobných údajov.

2.1 Účel spracúvania: Riadenie dodávateľsko odberateľských vzťahov

Aby sme mohli efektívne riadiť naše vzťahy s obchodnými partnermi, zákazníkmi a potenciálnymi zákazníkmi, o dotknutej osobe spracúvame podľa potreby: meno, priezvisko, názov organizácie, telefónne číslo, e-mailovú adresu, informácie, ktoré sú predmetom komunikácie.

2.1.1 Činnosti spracúvania, ktoré vedú k dosiahnutiu vytýčeného účelu:

  • Overovanie správnosti poskytnutých osobných z verejne dostupných zdrojov (napríklad orsr.sk, zrsr.sk).

  • Oslovenie potenciálnych obchodných partnerov.

  • Evidencia kontaktných údajov odberateľa, dodávateľa a ich zamestnancov v našom informačnom systéme.

  • Manažment dopytov, komunikácia s dodávateľmi, odberateľmi a zákazníkmi.

  • Manažment cenových ponúk.

  • Evidencia obchodných zmlúv (nákup a predaj).

  • Sledovanie a hodnotenie spokojnosti zákazníka.

  • Riešenie reklamácií.

  • Sprostredkovanie financovania, v rámci ktorého vystupujeme ako sprostredkovateľ.

2.1.2 Právny základ spracúvania:

  • Čl. 6 ods. 1 písm. b) všeobecného nariadenia, kedy je spracúvanie nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo aby sa na základe žiadosti dotknutej osoby vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy;

  • Čl. 6 ods. 1 písm. c) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy je spracúvanie osobných údajov našou zákonnou povinnosťou, a to napríklad v súvislosti so zákonom č. 250/2007 Z. z. o ochrane spotrebiteľa a o zmene zákona Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov, zákonom č. 102/2014 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho a o zmene a doplnení niektorých zákonov a zákonom č. 40/1964 Zb. OBČIANSKY ZÁKONNÍK;

  • Čl. 6 ods. 1 písm. f) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, ktorým je náš oprávnený záujem, keď vaše osobné údaje spracúvame v rámci evidencie kontaktných údajov našich zákazníkov alebo potenciálnych zákazníkov, manažmentu dopytov a celkovej komunikácie s našimi obchodnými partnermi.

2.1.3 Poskytovanie osobných údajov príjemcom:

V prípade, keď nás požiadate o sprostredkovanie financovania môžu byť vaše osobné údaje poskytnuté:

  • spoločnosti BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA, pobočka zahraničnej banky, Twin City , Karadžičova 2, 811 09 Bratislava (nákup na splátky Cetelem),

  • spoločnosti Všeobecná úverová banka, a.s. Mlynské nivy 1, 829 90 Bratislava 25; IČO: 31 320 155 (nákup na splátky Quatro),

a to v závislosti od finančného produktu, ktorý si vyberiete. Pričom vystupujeme v pozícii sprostredkovateľa, a to vo vzťahu k príslušnej spoločnosti.

Za účelom šetrenia procesu reklamácie môžu byť vaše osobné údaje poskytnuté v nevyhnutnom rozsahu príslušnej Slovenskej obchodnej inšpekcii, prípadne inému oprávnenému subjektu, a to v zmysle osobitných zákonov.

2.1.4 Dĺžka uchovávania (lehota pre výmaz osobných údajov)

Osobné údaje budeme uchovávať 10 rokov pre evidencie zmlúv a cenových dohôd, 5 rokov pre manažment dopytov a vzájomnú komunikáciu.

2.2 Účel spracúvania: Predaj produktov prostredníctvom elektronického obchodu (e-shop)

K tomu, aby sme mohli dodať produkt, ktorý si dotknutá osoba (zákazník) objedná prostredníctvom elektronického obchodu a následne si plnili všetky povinnosti, ktoré nám vyplývajú v zmysle osobitných zákonov, budeme spracúvať: meno, priezvisko, telefonický a emailový kontakt dotknutej osoby, adresa doručenia, číslo bankového účtu, informácie o nakúpenom produkte.

2.2.1 Činnosti spracúvania, ktoré vedú k dosiahnutiu vytýčeného účelu:

  • Predaj tovaru dotknutej osobe s využitím elektronického obchodu (prostredníctvom tzv. nákupného košíka).

  • Objednanie tovaru v prospech inej osoby.

  • Zriadenie používateľského účtu (registrácia klienta).

  • Vystavenie a zaslanie daňového dokladu.

2.2.2 Právny základ spracúvania:

  • Čl. 6 ods. 1 písm. a) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy sú osobné údaje spracúvané na základe súhlasu dotknutej osoby, a to v súvislosti so zriadením používateľského účtu.

  • Čl. 6 ods. 1 písm. b) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy je spracúvanie nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo aby sa na základe žiadosti dotknutej osoby vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy;

  • Čl. 6 ods. 1 písm. c) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy je spracúvanie osobných údajov našou zákonnou povinnosťou, a to napríklad v súvislosti so zákonom č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty pri vystavovaní daňových dokladov.

  • Čl. 6 ods. 1 písm. f) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, ktorým je náš oprávnený záujem, a to v prípade objednania tovaru v prospech inej osoby.

2.2.3 Poskytovanie osobných údajov príjemcom:

Osobné údaje budeme spracúvať v spolupráci s:

  • technickým poskytovateľom internetového rozhrania elektronického obchodu spoločnosťou Bohemiasoft s.r.o. ňou poverenými subdodávateľmi: Unihost s.r.o.(správca serverov) a Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra)

  • a s našim externým spracovateľom účtovnej agendy spoločnosťou Mateli s.r.o.

2.2.4 Dĺžka uchovávania (lehota pre výmaz osobných údajov)

  • Osobné údaje budeme uchovávať 10 rokov, a to ako informáciu o akceptácii všeobecných obchodných podmienok v procese nákupu, ako súčasť našej účtovnej agendy (faktúry, bankové výpisy a ostatné daňové doklady).

2.3 Účel spracúvania: Vedenie účtovnej agendy

S cieľom preukázateľne vedeného účtovníctva a následného plnenia všetkých povinností, ktoré nám vyplývajú v zmysle osobitných zákonov, budeme spracúvať o dotknutej osobe: meno, priezvisko, telefonický a emailový kontakt dotknutej osoby, adresa doručenia, číslo bankového účtu, informácie o nakúpenom produkte.

2.3.1 Činnosti spracúvania, ktoré vedú k dosiahnutiu vytýčeného účelu:

  • Spracovanie objednávky.

  • Vystavenie a následné spracovanie faktúr a ostatných daňových a účtovných dokladov.

2.3.2 Právny základ spracúvania:

  • Čl. 6 ods. 1 písm. b) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy je spracúvanie nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo aby sa na základe žiadosti dotknutej osoby vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy;

  • Čl. 6 ods. 1 písm. c) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy je spracúvanie osobných údajov našou zákonnou povinnosťou, a to napríklad v súvislosti so zákonom č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty pri vystavovaní daňových dokladov.

Spracúvanie osobných údajov je preto zmluvnou a zákonnou požiadavkou. Bez spracúvania osobných údajov nie je možné plniť predmet zmluvy a požiadavky osobitných zákonov, ktoré sme povinný dodržiavať.

2.3.3 Poskytovanie osobných údajov príjemcom:

Osobné údaje budeme spracúvať v spolupráci s našim externým spracovateľom účtovnej agendy spoločnosťou Mateli s.r.o.

2.3.4 Dĺžka uchovávania (lehota pre výmaz osobných údajov)

Osobné údaje budeme uchovávať v súlade s osobitnými predpismi 10 rokov, a to ako súčasť našej účtovnej agendy (faktúry, bankové výpisy a ostatné daňové doklady).

2.4 Účel spracúvania: Newsletter

Aby sme dotknutú osobu (príjemcu newslettra) mohli informovať o novinkách a akciách, budeme o nej spracúvať emailovú adresu, mena a priezvisko.

24.1 Činnosti spracúvania, ktoré vedú k dosiahnutiu vytýčeného účelu:

  • Zasielanie e-mailového newslettera fyzickým osobám bez predchádzajúceho vzťahu s prevádzkovateľom.

  • Zasielanie e-mailového newslettera zákazníkom prevádzkovateľa

2.4.2 Právny základ spracúvania

  • Čl. 6 ods. 1 písm. a) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, a to dobrovoľný súhlas dotknutej osoby. Pričom súhlas je možné kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

  • Čl. 6 ods. 1 písm. f) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, ktorým je oprávnený záujem prevádzkovateľa.

2.4.3 Poskytovanie osobných údajov príjemcom

  • Osobné údaje budeme spracúvať v spolupráci s technickým poskytovateľom internetového rozhrania elektronického obchodu spoločnosťou Bohemiasoft s.r.o. a poskytovateľom služby zasielania e-mailových správ SmartSelling a.s.

2.4.4 Dĺžka uchovávania (lehota pre výmaz osobných údajov)

  • Osobné údaje budeme spracúvať počas platnosti udeleného súhlasu.

2.5 Účel spracúvania: Agenda uchádzačov o zamestnanie

Ak sa chcete stať súčasťou nášho kolektívu, potom vaše osobné údaje budeme spracúvať výhradne za účelom výberu zamestnancov v rámci prebiehajúceho obsadzovania voľnej pracovnej pozície. Vaše osobné údaje sa stanú súčasťou našej databázy uchádzačov o zamestnanie (napríklad keď nereagujete na konkrétnu pracovnú ponuku alebo po obsadení pracovnej pozície) len vtedy, ak nám k tomu udelíte svoj súhlas.

2.5.1 Činnosti spracúvania, ktoré vedú k dosiahnutiu vytýčeného účelu:

  • Získavanie a evidencia žiadostí o prijatie do zamestnania počas obsadzovania voľnej pracovnej pozície (spracúvame napríklad titul, meno, priezvisko, adresa, telefonický a emailový kontakt, údaje o vzdelaní a ďalšie osobné údaje obsiahnuté v životopise, v motivačnom liste a v ostatných uchádzačom predložených dokumentoch).

  • Realizácia pracovného pohovoru (spracúvame napríklad titul, meno, priezvisko, údaje o vzdelaní a ďalšie osobné údaje obsiahnuté v životopise, v motivačnom liste a v ostatných uchádzačom predložených dokumentoch a údaje získané počas pohovoru s uchádzačom).

  • Uchovávanie žiadostí o prijatie do zamestnania po ukončení výberového konania (spracúvame napríklad titul, meno, priezvisko, adresa, telefonický a emailový kontakt, údaje o dosiahnutom vzdelaní).

2.5.2 Právny základ spracúvania

  • Čl. 6 ods. 1 písm. c) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, a to zákon č. 311/2001 Z. z. zákonník práce.

  • Čl. 6 ods. 1 písm. a) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, ktorým je súhlas so spracúvaním. . Pričom súhlas je možné kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

2.5.3 Poskytovanie osobných údajov príjemcom

Osobné údaje uchádzačov o zamestnanie neposkytujeme žiadnym ďalším príjemcom.

2.5.4 Dĺžka uchovávania (lehota pre výmaz osobných údajov)

Osobné údaje budeme spracúvať počas trvania výberového konania. V prípade, ak nám udelíte svoj súhlas so spracúvaním - 2 roky.

2.6 Prevádzka našej fanúšikovskej stránky a využívanie nástrojov Facebook

Prostredníctvom sociálnej siete Facebook, na ktorej máme umiestnenú našu fanúšikovskú stránku prezentujeme naše služby. Spoločnosť Facebook Ireland Limited je spolu s nami tzv. spoločným prevádzkovateľom, a to vo vzťahu k spracúvaným osobným údajom, keďže nám poskytuje rôzne štatistiky. Za účelom plnenia požiadaviek všeobecného nariadenia o ochrane údajov sa môžete oboznámiť s dodatkom prevádzkovateľa k štatistikám stránky.

K spracúvaniu osobných údajov dochádza tak, že spoločnosť Facebook umiestni do vášho počítača alebo iného zariadenia, prostredníctvom ktorého navštívite našu fanúšikovskú stránku tzv. cookies. (Cookies predstavuje krátky text – alfanumerický reťazec, ktorý je uložený na koncovom zariadení návštevníka našich internetových stránok. Technológiu cookies využíva v dnešnej dobe množstvo prevádzkovateľov webových stránok a stala sa tak úplne bežnou.) Tieto zostávajú aktívne počas dvoch rokov, ak nie sú vymazané. Vzhľadom na to, že takto spracúvané osobné údaje môžu byť spracúvané aj spoločnosťou Facebook, Inc., so sídlom v USA, môžu byť osobné údaje predmetom cezhraničného prenosu do tretích krajín, a to v režime štandardných doložiek, v zmysle čl. 46 všeobecného nariadenia o ochrane údajov.

Všetko o tom, ako Facebook spracúva cookies sa môžete dočítať v zásadách používania súborov cookies.

Pri využívaní nástrojov Facebook (ako sú napríklad tlačidlá „to sa mi páči“ alebo „zdieľať“), vystupuje Facebook ako náš sprostredkovateľ (podmienky spracúvania sprostredkovateľského vzťahu) alebo samostatný prevádzkovateľ (zmluvné podmienky pre nástroje Facebooku).

Keď si prezeráte naše webové stránky, nástroj Facebook vytvorí spojenie medzi vašim prehliadačom a servermi spoločnosti Facebook. Ak kliknete na tlačidlo „páči sa mi“ alebo „zdieľať“ v čase, keď ste prihlásený do svojho účtu na Facebooku, môžete prepojiť obsah našej webovej stránky s vaším profilom. Ak si neželáte, aby Facebook spájal návštevu našich stránok s vašim používateľským účtom, v čase návštevy našich stránok sa odhláste z vášho facebookového účtu.

2.7 Ďalšie používanie cookies na našich stránkach

Cookies využívame aj z prevádzkových dôvodov, ako napríklad pre nasmerovanie požadovanej informácie prostredníctvom siete internet. Ďalej využívame cookies potrebné k „vstupu používateľa“. Tieto sú charakterizované číslom návštevy (tzv. Session ID). Využívajú sa pri vyplňovaní on-line formulárov, keď sú umiestnené na viacerých webových stránkach alebo v prípade „nákupných košíkov“. Cookies taktiež využívame z dôvodu identifikácie používateľa po jeho prihlásení . Ide o tzv. autentifikačné cookies. Tieto cookies sú potrebné na to, aby ste sa ako náš návštevník nemusel prihlasovať pre každú podstránku samostatne. Tieto cookies sme oprávnený spracúvať bez toho, aby bol k tomu potrebný súhlas návštevníka našej stránky.

Okrem našich vlastných využívame napríklad aj cookies pre službu Google Analytics od spoločnosti Google Inc. Ide o využitie štatistického nástroja, prostredníctvom ktorého meriame návštevnosť našich webových stránok. O spracúvaní osobných údajov prostredníctvom cookies sa môžete dočítať v dokumente „Použitie služby Google Analytics na webových stránkach

Ak ako používateľ alebo návštevník našich stránok nesúhlasíte s touto politikou využívania technológie cookies, môžete kedykoľvek slobodne vymazať súbory cookies súvisiace s touto stránkou zo svojho počítača. Taktiež môžete zakázať ukladanie súborov cookies pre tieto stránky priamo v nastaveniach svojho prehliadača, alebo pristupovať na tieto stránky v režime prehliadača, ktorý nepovolí ukladanie cookies. V tomto prípade vám však ako prevádzkovateľ nevieme zaručiť plnohodnotnú úroveň dostupnosti jednotlivých stránok a služieb.

3 Vaše práva a ako si ich uplatniť

Ako dotknutá osoba máte tieto práva:

  • Vyžadovať prístup k vašim osobným údajov, to znamená že máte právo na poskytnutie kópie osobných údajov, ktoré o vás máme k dispozícii, ako aj na informácie o tom, ako vaše osobné údaje používame. Vo väčšine prípadov vám budú vaše osobné údaje poskytnuté v písomnej listinnej forme, pokiaľ nepožadujete iný spôsob ich poskytnutia. Ak ste o poskytnutie týchto informácií požiadali elektronickými prostriedkami, budú vám poskytnuté elektronicky, ak to bude technicky možné.

  • Vyžadovať opravu vašich osobných údajov, to znamená že prijímame primerané opatrenia, aby sme zabezpečili presnosť, úplnosť a aktuálnosť informácií, ktoré o vás máme k dispozícii. Ak si myslíte, že údaje, ktorými disponujeme sú nepresné, neúplné alebo neaktuálne, prosím, neváhajte nás požiadať, aby sme tieto informácie upravili, aktualizovali alebo doplnili.

  • Vyžadovať vymazanie vašich osobných údajov. To znamená, že máte právo nás požiadať o vymazanie vašich osobných údajov.

  • Vyžadovať obmedzenie spracúvania vašich osobných údajov. To znamená, že za určitých okolností ste oprávnený nás požiadať, aby sme prestali používať vaše osobné údaje. Ide napríklad o prípady, keď si myslíte, že osobné údaje, ktoré o vás máme, môžu byť nepresné alebo keď si myslíte, že už Vaše osobné údaje nepotrebujeme využívať.

  • Namietať spracovanie vašich osobných údajov.

  • Vyžadovať prenositeľnosť vašich osobných údajov.

Vo veci uplatnenia si vašich práv, nás prosím kontaktujte prostredníctvom vyššie uvedených kontaktných údajov.

Keď máte pochybnosti o zákonnosti spracúvania vašich osobných údajov môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, to znamená, že ak sa domnievate, že vaše osobné údaje spracúvame nespravodlivo alebo nezákonne, môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 2 3231 3214; e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk, https://dataprotection.gov.sk.

Zásady spracúvania osobných údajov

v zmysle NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov)

1.Naše identifikačné a kontaktné údaje

Osobné údaje dotknutých osôb spracúvame v organizácii DAŠKO nábytok, s.r.o. so sídlom Slavnica, Podhorie 146, Slavnica 018 54 , IČO: 36 349 551.

S otázkami ochrana osobných údajov sa na nás môžete kedykoľvek obrátiť:

  • poštou alebo osobne na adrese: DAŠKO nábytok, s.r.o. Slavnica, Podhorie 146, Slavnica 018 54

  • e-mailom na elektronickej adrese: dasko@dasko.sk

  • telefonicky na č. tel.: 0915 988 614

2.Ako osobné údaje spracúvame

V zmysle všeobecné nariadenie o ochrane údajov a zákona o ochrane osobných údajov spracúvame osobné údaje pre rôzne účely. Pričom každý účel spracúvania je charakterizovaný:

  • samostatnými činnosťami spracúvania osobných údajov, ktoré vedú k jeho dosiahnutiu,

  • právnym základom, v zmysle ktorého je prevádzkovateľ oprávnený osobné údaje spracúvať,

  • rôznymi príjemcami, ktorým môžu byť osobné údaje poskytnuté alebo sprístupnené,

  • rôznou dobou uchovávania osobných údajov, resp. lehotou pre výmaz osobných údajov.

V nasledujúcich častiach nájdete podrobnejšie informácie o jednotlivých účeloch spracúvania osobných údajov.

2.1 Účel spracúvania: Riadenie dodávateľsko odberateľských vzťahov

Aby sme mohli efektívne riadiť naše vzťahy s obchodnými partnermi, zákazníkmi a potenciálnymi zákazníkmi, o dotknutej osobe spracúvame podľa potreby: meno, priezvisko, názov organizácie, telefónne číslo, e-mailovú adresu, informácie, ktoré sú predmetom komunikácie.

2.1.1 Činnosti spracúvania, ktoré vedú k dosiahnutiu vytýčeného účelu:

  • Overovanie správnosti poskytnutých osobných z verejne dostupných zdrojov (napríklad orsr.sk, zrsr.sk).

  • Oslovenie potenciálnych obchodných partnerov.

  • Evidencia kontaktných údajov odberateľa, dodávateľa a ich zamestnancov v našom informačnom systéme.

  • Manažment dopytov, komunikácia s dodávateľmi, odberateľmi a zákazníkmi.

  • Manažment cenových ponúk.

  • Evidencia obchodných zmlúv (nákup a predaj).

  • Sledovanie a hodnotenie spokojnosti zákazníka.

  • Riešenie reklamácií.

  • Sprostredkovanie financovania, v rámci ktorého vystupujeme ako sprostredkovateľ.

2.1.2 Právny základ spracúvania:

  • Čl. 6 ods. 1 písm. b) všeobecného nariadenia, kedy je spracúvanie nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo aby sa na základe žiadosti dotknutej osoby vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy;

  • Čl. 6 ods. 1 písm. c) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy je spracúvanie osobných údajov našou zákonnou povinnosťou, a to napríklad v súvislosti so zákonom č. 250/2007 Z. z. o ochrane spotrebiteľa a o zmene zákona Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov, zákonom č. 102/2014 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho a o zmene a doplnení niektorých zákonov a zákonom č. 40/1964 Zb. OBČIANSKY ZÁKONNÍK;

  • Čl. 6 ods. 1 písm. f) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, ktorým je náš oprávnený záujem, keď vaše osobné údaje spracúvame v rámci evidencie kontaktných údajov našich zákazníkov alebo potenciálnych zákazníkov, manažmentu dopytov a celkovej komunikácie s našimi obchodnými partnermi.

2.1.3 Poskytovanie osobných údajov príjemcom:

V prípade, keď nás požiadate o sprostredkovanie financovania môžu byť vaše osobné údaje poskytnuté:

  • spoločnosti BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA, pobočka zahraničnej banky, Twin City , Karadžičova 2, 811 09 Bratislava (nákup na splátky Cetelem),

  • spoločnosti Všeobecná úverová banka, a.s. Mlynské nivy 1, 829 90 Bratislava 25; IČO: 31 320 155 (nákup na splátky Quatro),

a to v závislosti od finančného produktu, ktorý si vyberiete. Pričom vystupujeme v pozícii sprostredkovateľa, a to vo vzťahu k príslušnej spoločnosti.

Za účelom šetrenia procesu reklamácie môžu byť vaše osobné údaje poskytnuté v nevyhnutnom rozsahu príslušnej Slovenskej obchodnej inšpekcii, prípadne inému oprávnenému subjektu, a to v zmysle osobitných zákonov.

2.1.4 Dĺžka uchovávania (lehota pre výmaz osobných údajov)

Osobné údaje budeme uchovávať 10 rokov pre evidencie zmlúv a cenových dohôd, 5 rokov pre manažment dopytov a vzájomnú komunikáciu.

2.2 Účel spracúvania: Predaj produktov prostredníctvom elektronického obchodu (e-shop)

K tomu, aby sme mohli dodať produkt, ktorý si dotknutá osoba (zákazník) objedná prostredníctvom elektronického obchodu a následne si plnili všetky povinnosti, ktoré nám vyplývajú v zmysle osobitných zákonov, budeme spracúvať: meno, priezvisko, telefonický a emailový kontakt dotknutej osoby, adresa doručenia, číslo bankového účtu, informácie o nakúpenom produkte.

2.2.1 Činnosti spracúvania, ktoré vedú k dosiahnutiu vytýčeného účelu:

  • Predaj tovaru dotknutej osobe s využitím elektronického obchodu (prostredníctvom tzv. nákupného košíka).

  • Objednanie tovaru v prospech inej osoby.

  • Zriadenie používateľského účtu (registrácia klienta).

  • Vystavenie a zaslanie daňového dokladu.

2.2.2 Právny základ spracúvania:

  • Čl. 6 ods. 1 písm. a) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy sú osobné údaje spracúvané na základe súhlasu dotknutej osoby, a to v súvislosti so zriadením používateľského účtu.

  • Čl. 6 ods. 1 písm. b) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy je spracúvanie nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo aby sa na základe žiadosti dotknutej osoby vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy;

  • Čl. 6 ods. 1 písm. c) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy je spracúvanie osobných údajov našou zákonnou povinnosťou, a to napríklad v súvislosti so zákonom č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty pri vystavovaní daňových dokladov.

  • Čl. 6 ods. 1 písm. f) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, ktorým je náš oprávnený záujem, a to v prípade objednania tovaru v prospech inej osoby.

2.2.3 Poskytovanie osobných údajov príjemcom:

Osobné údaje budeme spracúvať v spolupráci s:

  • technickým poskytovateľom internetového rozhrania elektronického obchodu spoločnosťou Bohemiasoft s.r.o. ňou poverenými subdodávateľmi: Unihost s.r.o.(správca serverov) a Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra)

  • a s našim externým spracovateľom účtovnej agendy spoločnosťou Mateli s.r.o.

2.2.4 Dĺžka uchovávania (lehota pre výmaz osobných údajov)

  • Osobné údaje budeme uchovávať 10 rokov, a to ako informáciu o akceptácii všeobecných obchodných podmienok v procese nákupu, ako súčasť našej účtovnej agendy (faktúry, bankové výpisy a ostatné daňové doklady).

2.3 Účel spracúvania: Vedenie účtovnej agendy

S cieľom preukázateľne vedeného účtovníctva a následného plnenia všetkých povinností, ktoré nám vyplývajú v zmysle osobitných zákonov, budeme spracúvať o dotknutej osobe: meno, priezvisko, telefonický a emailový kontakt dotknutej osoby, adresa doručenia, číslo bankového účtu, informácie o nakúpenom produkte.

2.3.1 Činnosti spracúvania, ktoré vedú k dosiahnutiu vytýčeného účelu:

  • Spracovanie objednávky.

  • Vystavenie a následné spracovanie faktúr a ostatných daňových a účtovných dokladov.

2.3.2 Právny základ spracúvania:

  • Čl. 6 ods. 1 písm. b) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy je spracúvanie nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo aby sa na základe žiadosti dotknutej osoby vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy;

  • Čl. 6 ods. 1 písm. c) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, kedy je spracúvanie osobných údajov našou zákonnou povinnosťou, a to napríklad v súvislosti so zákonom č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty pri vystavovaní daňových dokladov.

Spracúvanie osobných údajov je preto zmluvnou a zákonnou požiadavkou. Bez spracúvania osobných údajov nie je možné plniť predmet zmluvy a požiadavky osobitných zákonov, ktoré sme povinný dodržiavať.

2.3.3 Poskytovanie osobných údajov príjemcom:

Osobné údaje budeme spracúvať v spolupráci s našim externým spracovateľom účtovnej agendy spoločnosťou Mateli s.r.o.

2.3.4 Dĺžka uchovávania (lehota pre výmaz osobných údajov)

Osobné údaje budeme uchovávať v súlade s osobitnými predpismi 10 rokov, a to ako súčasť našej účtovnej agendy (faktúry, bankové výpisy a ostatné daňové doklady).

2.4 Účel spracúvania: Newsletter

Aby sme dotknutú osobu (príjemcu newslettra) mohli informovať o novinkách a akciách, budeme o nej spracúvať emailovú adresu, mena a priezvisko.

24.1 Činnosti spracúvania, ktoré vedú k dosiahnutiu vytýčeného účelu:

  • Zasielanie e-mailového newslettera fyzickým osobám bez predchádzajúceho vzťahu s prevádzkovateľom.

  • Zasielanie e-mailového newslettera zákazníkom prevádzkovateľa

2.4.2 Právny základ spracúvania

  • Čl. 6 ods. 1 písm. a) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, a to dobrovoľný súhlas dotknutej osoby. Pričom súhlas je možné kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

  • Čl. 6 ods. 1 písm. f) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, ktorým je oprávnený záujem prevádzkovateľa.

2.4.3 Poskytovanie osobných údajov príjemcom

  • Osobné údaje budeme spracúvať v spolupráci s technickým poskytovateľom internetového rozhrania elektronického obchodu spoločnosťou Bohemiasoft s.r.o. a poskytovateľom služby zasielania e-mailových správ SmartSelling a.s.

2.4.4 Dĺžka uchovávania (lehota pre výmaz osobných údajov)

  • Osobné údaje budeme spracúvať počas platnosti udeleného súhlasu.

2.5 Účel spracúvania: Agenda uchádzačov o zamestnanie

Ak sa chcete stať súčasťou nášho kolektívu, potom vaše osobné údaje budeme spracúvať výhradne za účelom výberu zamestnancov v rámci prebiehajúceho obsadzovania voľnej pracovnej pozície. Vaše osobné údaje sa stanú súčasťou našej databázy uchádzačov o zamestnanie (napríklad keď nereagujete na konkrétnu pracovnú ponuku alebo po obsadení pracovnej pozície) len vtedy, ak nám k tomu udelíte svoj súhlas.

2.5.1 Činnosti spracúvania, ktoré vedú k dosiahnutiu vytýčeného účelu:

  • Získavanie a evidencia žiadostí o prijatie do zamestnania počas obsadzovania voľnej pracovnej pozície (spracúvame napríklad titul, meno, priezvisko, adresa, telefonický a emailový kontakt, údaje o vzdelaní a ďalšie osobné údaje obsiahnuté v životopise, v motivačnom liste a v ostatných uchádzačom predložených dokumentoch).

  • Realizácia pracovného pohovoru (spracúvame napríklad titul, meno, priezvisko, údaje o vzdelaní a ďalšie osobné údaje obsiahnuté v životopise, v motivačnom liste a v ostatných uchádzačom predložených dokumentoch a údaje získané počas pohovoru s uchádzačom).

  • Uchovávanie žiadostí o prijatie do zamestnania po ukončení výberového konania (spracúvame napríklad titul, meno, priezvisko, adresa, telefonický a emailový kontakt, údaje o dosiahnutom vzdelaní).

2.5.2 Právny základ spracúvania

  • Čl. 6 ods. 1 písm. c) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, a to zákon č. 311/2001 Z. z. zákonník práce.

  • Čl. 6 ods. 1 písm. a) všeobecného nariadenia o ochrane údajov, ktorým je súhlas so spracúvaním. . Pričom súhlas je možné kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

2.5.3 Poskytovanie osobných údajov príjemcom

Osobné údaje uchádzačov o zamestnanie neposkytujeme žiadnym ďalším príjemcom.

2.5.4 Dĺžka uchovávania (lehota pre výmaz osobných údajov)

Osobné údaje budeme spracúvať počas trvania výberového konania. V prípade, ak nám udelíte svoj súhlas so spracúvaním - 2 roky.

2.6 Prevádzka našej fanúšikovskej stránky a využívanie nástrojov Facebook

Prostredníctvom sociálnej siete Facebook, na ktorej máme umiestnenú našu fanúšikovskú stránku prezentujeme naše služby. Spoločnosť Facebook Ireland Limited je spolu s nami tzv. spoločným prevádzkovateľom, a to vo vzťahu k spracúvaným osobným údajom, keďže nám poskytuje rôzne štatistiky. Za účelom plnenia požiadaviek všeobecného nariadenia o ochrane údajov sa môžete oboznámiť s dodatkom prevádzkovateľa k štatistikám stránky.

K spracúvaniu osobných údajov dochádza tak, že spoločnosť Facebook umiestni do vášho počítača alebo iného zariadenia, prostredníctvom ktorého navštívite našu fanúšikovskú stránku tzv. cookies. (Cookies predstavuje krátky text – alfanumerický reťazec, ktorý je uložený na koncovom zariadení návštevníka našich internetových stránok. Technológiu cookies využíva v dnešnej dobe množstvo prevádzkovateľov webových stránok a stala sa tak úplne bežnou.) Tieto zostávajú aktívne počas dvoch rokov, ak nie sú vymazané. Vzhľadom na to, že takto spracúvané osobné údaje môžu byť spracúvané aj spoločnosťou Facebook, Inc., so sídlom v USA, môžu byť osobné údaje predmetom cezhraničného prenosu do tretích krajín, a to v režime štandardných doložiek, v zmysle čl. 46 všeobecného nariadenia o ochrane údajov.

Všetko o tom, ako Facebook spracúva cookies sa môžete dočítať v zásadách používania súborov cookies.

Pri využívaní nástrojov Facebook (ako sú napríklad tlačidlá „to sa mi páči“ alebo „zdieľať“), vystupuje Facebook ako náš sprostredkovateľ (podmienky spracúvania sprostredkovateľského vzťahu) alebo samostatný prevádzkovateľ (zmluvné podmienky pre nástroje Facebooku).

Keď si prezeráte naše webové stránky, nástroj Facebook vytvorí spojenie medzi vašim prehliadačom a servermi spoločnosti Facebook. Ak kliknete na tlačidlo „páči sa mi“ alebo „zdieľať“ v čase, keď ste prihlásený do svojho účtu na Facebooku, môžete prepojiť obsah našej webovej stránky s vaším profilom. Ak si neželáte, aby Facebook spájal návštevu našich stránok s vašim používateľským účtom, v čase návštevy našich stránok sa odhláste z vášho facebookového účtu.

2.7 Ďalšie používanie cookies na našich stránkach

Cookies využívame aj z prevádzkových dôvodov, ako napríklad pre nasmerovanie požadovanej informácie prostredníctvom siete internet. Ďalej využívame cookies potrebné k „vstupu používateľa“. Tieto sú charakterizované číslom návštevy (tzv. Session ID). Využívajú sa pri vyplňovaní on-line formulárov, keď sú umiestnené na viacerých webových stránkach alebo v prípade „nákupných košíkov“. Cookies taktiež využívame z dôvodu identifikácie používateľa po jeho prihlásení . Ide o tzv. autentifikačné cookies. Tieto cookies sú potrebné na to, aby ste sa ako náš návštevník nemusel prihlasovať pre každú podstránku samostatne. Tieto cookies sme oprávnený spracúvať bez toho, aby bol k tomu potrebný súhlas návštevníka našej stránky.

Okrem našich vlastných využívame napríklad aj cookies pre službu Google Analytics od spoločnosti Google Inc. Ide o využitie štatistického nástroja, prostredníctvom ktorého meriame návštevnosť našich webových stránok. O spracúvaní osobných údajov prostredníctvom cookies sa môžete dočítať v dokumente „Použitie služby Google Analytics na webových stránkach

Ak ako používateľ alebo návštevník našich stránok nesúhlasíte s touto politikou využívania technológie cookies, môžete kedykoľvek slobodne vymazať súbory cookies súvisiace s touto stránkou zo svojho počítača. Taktiež môžete zakázať ukladanie súborov cookies pre tieto stránky priamo v nastaveniach svojho prehliadača, alebo pristupovať na tieto stránky v režime prehliadača, ktorý nepovolí ukladanie cookies. V tomto prípade vám však ako prevádzkovateľ nevieme zaručiť plnohodnotnú úroveň dostupnosti jednotlivých stránok a služieb.

3 Vaše práva a ako si ich uplatniť

Ako dotknutá osoba máte tieto práva:

  • Vyžadovať prístup k vašim osobným údajov, to znamená že máte právo na poskytnutie kópie osobných údajov, ktoré o vás máme k dispozícii, ako aj na informácie o tom, ako vaše osobné údaje používame. Vo väčšine prípadov vám budú vaše osobné údaje poskytnuté v písomnej listinnej forme, pokiaľ nepožadujete iný spôsob ich poskytnutia. Ak ste o poskytnutie týchto informácií požiadali elektronickými prostriedkami, budú vám poskytnuté elektronicky, ak to bude technicky možné.

  • Vyžadovať opravu vašich osobných údajov, to znamená že prijímame primerané opatrenia, aby sme zabezpečili presnosť, úplnosť a aktuálnosť informácií, ktoré o vás máme k dispozícii. Ak si myslíte, že údaje, ktorými disponujeme sú nepresné, neúplné alebo neaktuálne, prosím, neváhajte nás požiadať, aby sme tieto informácie upravili, aktualizovali alebo doplnili.

  • Vyžadovať vymazanie vašich osobných údajov. To znamená, že máte právo nás požiadať o vymazanie vašich osobných údajov.

  • Vyžadovať obmedzenie spracúvania vašich osobných údajov. To znamená, že za určitých okolností ste oprávnený nás požiadať, aby sme prestali používať vaše osobné údaje. Ide napríklad o prípady, keď si myslíte, že osobné údaje, ktoré o vás máme, môžu byť nepresné alebo keď si myslíte, že už Vaše osobné údaje nepotrebujeme využívať.

  • Namietať spracovanie vašich osobných údajov.

  • Vyžadovať prenositeľnosť vašich osobných údajov.

Vo veci uplatnenia si vašich práv, nás prosím kontaktujte prostredníctvom vyššie uvedených kontaktných údajov.

Keď máte pochybnosti o zákonnosti spracúvania vašich osobných údajov môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, to znamená, že ak sa domnievate, že vaše osobné údaje spracúvame nespravodlivo alebo nezákonne, môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 2 3231 3214; e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk, https://dataprotection.gov.sk.

ZDYxNWE2